LEAD 2018 Registration

Registration Now Closed

Schedule of Events

Friday, October 19

6:00-9:00 – Executive meeting

7:00-9:00 – Registration

9:30-10:00 – Advisors meeting & games in the gym

10:00-11:00 – Welcome activity

 

Saturday, October 20

8:30-10:00 – Breakfast and opening ceremonies

10:00 – 10:50 – Pro-Staff presentations (3 professional presentation slots)

11:00 – 12:30 – Keynote

12:30-1:30 – Lunch

1:30-2:50 – PD Workshop for professionals

1:30-2:00 – Breakout Session #1 (3 student presentation slots – 30min)

2:20-2:50 – Breakout Session #2 (3 student presentation slots – 30min)

3:10-3:40 – Breakout Session #3 (3 student presentation slots – 30min)

4:00-4:30 – Breakout Session #4 (3 student presentation slots – 30min)

4:50-5:20 – Team Photos and Case Study Sign Up

5:30-6:30 – Supper

6:30-7:30 – Case Study Preparation

7:30-9:30 – Case Study Presentations

9:30-10:00 – Gear Swap

10:00 – on – Evening Campfire

 

Sunday, October 21

8:30-9:30 – Breakfast

9:30-11:30 – Fall Business Meeting (professionals)

9:30-10:20 – Breakout Session #5 (3 student presentation slots – 50min)

10:40-11:30 – Breakout Session #6 (3 student presentation slots – 50min)

11:30-12:30 – Round Tables

12:30-1:00 – Lunch

1:30-2:00 – Closing Ceremonies

2:00-2:30 – Pack and head home

Payment

Payments can be made online at the end of the registration process by credit card or cheque made out to the Residence Life Professional Association.  Details are available upon checkout. 

Cancellation Policy

If you wish to cancel, please submit the request in writing to lead@rlpa.ca. Registration fees will not be refunded once the registration deadline has past, but you will be able to update the delegate list. If you cancel your order a 10% fee will be withheld to cover costs of processing fees, and materials. 

Questions? Please email lead@rlpa.ca

Share This